La cesta está vacía

UNA HISTÒRIA QUE CONTAR

 

Sinopsi:

En l'obra de teatre que proposem tenim a dos actors sobre l'escenari i a un públic àvid per escoltar una història. Però... quina història?

L'objectiu és mostrar escènicament el procés de creació d'un text teatral davant dels espectadors i reflexionar lúdicament sobre el fet de crear.

Girarem al voltant de la paraula i la seua capacitat d'emocionar, posant en valor la tradició oral com a instrument de transmissió de l'experiència, per a mantindre vius als quals ja no estan al nostre costat i per a ajudar-nos a entendre els qui som a través dels personatges que representem en escena.

Durant 50 minuts ens endinsarem en els mecanismes que utilitzen els autors i els actors per a crear i representar una peça teatral davant del públic, a quines fonts acudeixen acudeixen per a construir una història i fer-la interessant davant de la mirada de l'espectador.

Una història que contar ens farà viatjar en el temps, des del *Neardenthal fins hui en dia, per a mostrar la necessitat que ha tingut l'ésser humà de contar i escoltar històries i així poder recrear la seua realitat i tot el que s'amaga en l'ànima de les persones, els seus somnis i desitjos més cobejats.

A més de tot això, estem parlant d'una interactiva on els espectadors participaran del procés creatiu d'una història. No sols pel que escolten i senten asseguts al pati de butaques sinó també pel que visquen sobre l'escenari en encarnar ells mateixos , encara que només siga per un instant, la vida dels personatges.

 

Ficha tècnica:

Duració de l'obra: 50 - 60 minuts.

Elements escenogràfics: Mòbils i de relatiu poc pes. s'adaptaran a l'espai escènic.

Temps de muntatge: Variable, en funció de l'espai escènic (entre 45 i 60 minuts)