La cesta está vacía

SOMNIS DE JOAN FUSTER

 

Sinopsis:

1929... el mon canvia. De sobte, tot es torna més gran. Enorme. Ha aparegut un nou nexe d’unió: la ràdio. Veïns, amics, família i companys de treball passen les hores mortes davant d’aquest invent revolucionari destinat a canviar per sempre la manera de relacionar-nos.
El xicotet Joan Fuster no riu com els altres xiquets i xiquetes de Sueca. Culpa els espais radiofònics de que els seus amics preferisquen quedar- se a casa, en comptes de baixar al carrer i jugar!
Una nit, Joanet viatja des de la seua habitació fins al món de la Gran Torre Daurada. Una torre que s’eleva metres i metres fins acaronar la panxa dels núvols. En la copa d’aquella torre espera l’Antic Demiürg, el mag que tot ho sap..
ELS SOMNIS DE JOAN FUSTER és una obra de teatre per a públic familiar que planteja el viatge iniciàtic del xicotet Joanet a la recerca de la seua identitat: l’amor pels contes, les llegendes, el llenguatge i la llengua, la narració oral... Una identitat que ja batega en el seu interior i que només el Demiürg de la Torre Daurada podrà despertar.

 

Ficha tècnica:

Duració: 70 min

Idioma: Valencià

Públic: Tots els públics, familiar.

Espai escènic: 10x6 metres (interior)

Muntatge: 180 min (aprox.)

Desmuntatge: 120 min (aprox.)